Home ›› Witgoed Reparatie ›› Wasmachine Reparatie

Wasmachine reparatie door deskundige monteurs

Bij een defect of storing aan uw wasmachine wilt u snel, maar ook vakkundig geholpen worden. Binnen 24 uur na melding komt een ervaren witgoed monteur van Directvakman het probleem verhelpen. We voeren snel en deskundig de wasmachine reparatie uit. Wij repareren alle merken witgoed.

Begin bij een storing of lekkage aan uw wasmachine niet zelf te sleutelen als u geen of weinig verstand heeft van het apparaat. De problemen worden net als de stapel vieze wasgoed alleen maar groter, zeker als u niet weet wat u aan het doen bent. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring met alle merken witgoed. Directvakman rekent voor wasmachine reparatie een vaste prijs per kwartier inclusief voorrijkosten.

Wasmachine reparatie monteur
Meld uw storing

Wasmachine reparatie

De meest voorkomende problemen aan wasmachines kunnen onze monteurs direct voor u oplossen. Als de wasmachine water lekt, niet centrifugeert of het water niet weg pompt, belt u direct ons storingsnummer 06 - 43 44 20 81 of vul het storingsformulier in voor een wasmachine reparatie. Wij kunnen u ook helpen als de wasmachine herrie maakt, het deurtje niet open gaat of het wasprogramma vastloopt. Onze monteurs hebben de meeste onderdelen bij zich of op voorraad.

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het repareren van witgoed, zoals drogers, koelkasten, ovens, vaatwassers en wasmachines. De monteurs van Directvakman zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hoe nieuw de wasmachine ook is, wij weten hoe deze werkt. Hoe ingewikkeld de storing of het probleem ook is, wij verhelpen het. Wij verzorgen wasmachine reparatie voor alle merken wasmachines, zoals onder andere AEG, Bosch, Haier, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

Wasmaschine reparatie
Meld uw storing

Werkgebied wasmachine reparatie

Waar de wasmachine, koelkast, droger of vaatwasser staat maakt niet uit. Een reparatie kost bij Directvakman standaard € 69,- inclusief voorrijkosten, storingsdiagnose en de eerste 15 minuten arbeid. Ieder kwartier dat daarbij komt kost € 19,50. In vrijwel alle gevallen lossen we de storing binnen een half uur op.

Wasmachine reparatie met spoed

Wij zijn ook bereid een wasmachine reparatie buiten onze reguliere werktijden van 08:00 tot 20:00 uur uit te voeren. Voor later op de avond of het weekend geldt wel een speciaal spoedtarief. De monteurs van Directvakman leveren deskundig werk, maar neem ook contact met ons op als u een klacht hebt. Dan zoeken we samen met u snel naar een oplossing.

Heeft u op dit moment een wasmachine reparatie nodig? Neem contact op via 06 - 43 44 20 81 (bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur). Zijn we even niet bereikbaar? Vul dan ons storingsformulier in. We staan u snel te woord. Via WhatsApp, het storingsformulier en e-mail kunt u altijd een storing melden of een afspraak maken voor een witgoed reparatie.

Meld uw storing

Soort apparaat:
Merk:
Type nummer:
Scroll naar boven