Home ›› Witgoed Reparatie ›› Vaatwasser Reparatie

Vakkundige vaatwasser reparatie

Hoe handig een vaatwasmachine is, merkt u pas als deze defect is. De monteurs van Directvakman voeren de vaatwasser reparatie binnen 24 uur na de melding uit. Het maakt niet uit of de vaatwasser niet start, het water niet verwarmt of de vaat nog nat is na de wasbeurt. We repareren vaatwassers van alle merken, net zoals ander witgoed als koelkasten, drogers en wasmachines.

06 - 43 44 20 81 Meld uw storing

Het gemak van de vaatwasmachine bespaart u veel tijd. Als dat gemak door een defect of een ander probleem wegvalt, merkt u pas hoe snel de vaat zich opstapelt en hoe handig een vaatwasser is. In de meeste gevallen kan het probleem aan de vaatwasmachine verholpen worden. Directvakman voert binnen 24 uur na melding een vaatwasser reparatie uit.

kapotte vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Onze monteurs voeren dagelijks een vaatwasser reparatie uit. Zij weten per merk vaatwasser waar ze naar moeten zoeken om het probleem te verhelpen. Of u nu een vaatwasmachine van AEG, Bauknecht, Beko, Bosch, Miele, Siemens of Whirlpool heeft. Zelf sleutelen aan een vaatwasmachine heeft weinig zin als u niet weet waar de oorzaak van het defect zit. Door onze jarenlange ervaring werken we snel en vakkundig.

De meest voorkomende problemen en defecten bij vaatwasmachines zijn dat de machine niet start, het water niet verwarmt, het water blijft liggen of dat de vaat nog nat en/of vies is na de wasbeurt. Neem bij deze of andere defecten contact op met ons storingsnummer 06 - 43 44 20 81 (bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur) voor een vaatwasser reparatie. Binnen 24 uur verhelpt een van onze monteurs het probleem aan uw vaatwasmachine.

Vaatwasser reparatie met spoed

Wij zijn ook bereid een vaatwasser reparatie buiten onze reguliere werktijden van 08:00 tot 20:00 uur uit te voeren. Voor later op de avond of het weekend geldt een speciaal spoedtarief. Als we telefonisch even niet te bereiken zijn, kunt u ons storingsformulier invullen. Dan bellen we u snel terug. Via dit storingsformulier, via WhatsApp en per mail kunt u altijd een storing melden of een afspraak maken.

vaatwasser reparatie
Meld uw storing

Werkgebied vaatwasser reparatie

Waar de vaatwasmachine, koelkast, droger of wasmachine staat maakt niet uit. Een witgoed reparatie kost bij Directvakman standaard € 69,- inclusief voorrijkosten, storingsdiagnose en de eerste 15 minuten arbeid. Ieder kwartier dat daarbij komt kost € 19,50. In vrijwel alle gevallen lossen we de storing binnen een half uur op.

Heeft u op dit moment een witgoed monteur nodig? Neem vooral contact op via 06 - 43 44 20 81 (bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur). Zijn we even niet bereikbaar? Vul dan ons storingsformulier in. Binnen 10 minuten staan we u te woord. Via WhatsApp, het storingsformulier en e-mail kunt u altijd een storing melden of een afspraak maken voor een vaatwasser reparatie.

Meld uw storing

Soort apparaat:
Merk:
Type nummer:
Scroll naar boven