Home ›› Witgoed Reparatie ›› Droger Reparatie

Droger reparatie op maat - Vakkundig door Directvakman!

Problemen met uw droger kunnen heel vervelend zijn. Wanneer hij het niet meer doet, wilt u het liefst direct dat hij weer gemaakt wordt. De monteurs van Directvakman kunnen direct en vakkundig de droger reparatie uitvoeren waardoor u niet lang zonder hoeft te zitten! Wij zijn bekend met alle merken witgoed en repareren dus elk soort.

Hulp bij de droger reparatie

Wanneer u niet technisch aangelegd bent of weinig verstand heeft van de desbetreffende droger, is het geen goed idee om zelf te proberen om het probleem op te lossen. Dat kan u namelijk veel tijd kosten en wellicht wordt het probleem alleen maar erger. De monteurs van Directvakman kunnen vakkundig de droger reparatie voor u uitvoeren. Dit hoeft helemaal niet lang te duren. Gemiddeld kan elk witgoed defect binnen een halfuur opgelost worden doordat wij jarenlange ervaring hebben met witgoed reparaties en dus ook met de droger reparatie.

droger reparatie
Meld uw storing

Droger reparatie: onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk wanneer we een droger reparatie bij u uitvoeren? De volgende werkwijze kunt u van ons verwachten:

  • Wanneer u naar Directvakman belt, krijgt u direct een monteur te spreken. Wanneer er een monteur in de buurt is, kan hij direct langs komen. Anders kunt u meteen een afspraak inplannen.
  • De monteur zal een storingsdiagnose opstellen en vertelt direct hoeveel de droger reparatie zal kosten.
  • Wanneer u akkoord gaat, start de monteur met de reparatie van uw droger.
  • Doordat de monteur altijd de juiste spullen bij zich heeft, kan hij direct aan de slag met de reparatie.
  • De monteur is normaliter binnen een halfuur klaar met de reparatie.

Droger reparatie op maat

Directvakman heeft jarenlang ervaring in witgoed reparaties en kan daarom de meeste problemen snel verhelpen. Door deze ervaring gaan wij vakkundig aan de slag en kunnen we een passende oplossing bieden. We hebben ervaring op het gebied van een droger reparatie met diverse merken, waaronder AEG, Bosch, LG, Miele, Samsung en Siemens. Staat uw merk hier niet tussen? Schroom niet om contact met ons te leggen. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken om een snelle droger reparatie uit te voeren.

droger reparatie
Meld uw storing

Ons werkgebied

Directvakman is doorgaans in Rotterdam te vinden voor witgoed reparaties. Naast Rotterdam werken we ook in Rijswijk, Delft, Den Haag, Zevenhuizen, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten, Gouda, Waddinxveen, Woerden, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Oud Alblas, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, enzovoort.

Direct een Directvakman

Directvakman voert witgoed reparaties uit voor €69,-. Dit is inclusief voorrijkosten, storingsdiagnose en 15 minuten arbeid. Bij elke 15 minuten komt er €19,50 bij. In bijna alle gevallen is de storing binnen 30 minuten op te lossen. Heeft u direct een droger reparatie nodig? Dan kunnen we ook een spoedreparatie uitvoeren. Normaliter werken we van 08:00 uur tot 20:00 uur maar we zijn ook bereid om later op de avond of in het weekend een reparatie uit te voeren. Dit is wel tegen het speciale spoedtarief. Direct iemand aan de lijn voor een droger reparatie? Bel dan naar 06-43 44 20 81 of vul het storingsformulier in op de website. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen.

Meld uw storing

Soort apparaat:
Merk:
Type nummer:
Scroll naar boven