• 24/7 bereikbaar
  • Binnen 24 uur op locatie
  • Gespecialiseerd in alle merken
  • Snelle reparatie

Witgoed reparatie

Een lekkende wasmachine, een droger met een kapotte deur, een vaatwasser die niet goed wast, een oven die niet warm wordt, een koelkast die niet koelt: het is allemaal heel vervelend. U gebruikt deze apparaten namelijk dagelijks. Gelukkig kunnen deze problemen allemaal verholpen worden. Directvakman voert iedere witgoed reparatie snel en vakkundig uit. Binnen 24 uur doet uw witgoed weer wat het moet doen! 

06 - 43 44 20 81 

Ieder probleem pakken we aan

Als u niet technisch bent of niets van witgoed weet, is het niet verstandig zelf te sleutelen. Dit kost te veel tijd en wellicht maakt u het probleem alleen maar erger. Een witgoed monteur van Directvakman kan vrijwel ieder witgoed defect binnen een half uur oplossen. Wij hebben jarenlange ervaring met witgoed repareren en zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Hoe ingewikkeld uw probleem ook lijkt, wij verhelpen het.

witgoed-monteur-rotterdam-directvakman.jpg
Witgoed-Home-Directvakman.png

Directvakman.nl-logo-diapositief.svg

Gespecialiseerd in álle witgoedmerken:

  AEG
  BOSCH
  Nordland
  ASKO
  Candy

  Samsung
  ATAG
  ETNA
  Siemens
  Bauknecht

  Miele
  Whirlpool
  Baumatic
  Neff
  Zanussi

06 - 43 44 20 81

 Storing melden of afspraak maken? 

Dat kan 24 uur per dag 7 dagen in de week!

Bel direct: 06 - 43 44 20 81
onze-werkwijze-directvakman.jpg

Wij werken alleen met de beste onderdelen. Gaat het nieuwe onderdeel toch kapot binnen 6 maanden? Dan krijgt u een nieuw onderdeel.

Onze werkwijze

Als u ons belt voor een droger reparatie, koelkast reparatie, vaatwasser reparatie of wasmachine reparatie in Rotterdam of omgeving, kunt u de volgende werkwijze verwachten:

  • U krijgt direct een monteur aan de lijn. U kunt met hem een afspraak maken of hij stuurt de dichtstbijzijnde monteur naar u toe.
  • De monteur zal een storingsdiagnose vaststellen.
  • De monteur vertelt hoeveel de reparatie zal kosten. 
  • Als u akkoord gaat, dan start hij met de reparatie. 
  • De monteur heeft altijd de juiste spullen bij zich, zodat hij meteen aan de slag kan. 
  • Doorgaans is hij binnen een halfuur klaar. 

Ons werkgebied

Regelmatig zijn wij voor een witgoed reparatie in Rotterdam te vinden. Daarnaast werken we in Rijswijk, Delft, Den Haag, Zevenhuizen, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten, Gouda, Waddinxveen, Woerden, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Oud Alblas, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, enzovoort.

voor-deze-witgoed-reparaties-kunt-u-bij-ons-terecht-reparatie-directvakman.png

Directvakman.nl-logo-oranje-wit.svg

Voor deze witgoed reparaties kunt u bij ons terecht:

  Wasmachine reparatie (alle merken)
  Droger reparatie (alle merken)
  Vaatwasser reparatie (alle merken)

  Oven reparatie (alle merken)
  Koelkast reparatie (Samsung)
  Vriezer reparatie (Samsung)
  (Combi)magnetron reparatie (alle merken)

Spoedreparaties

Doorgaans werken wij van 08:00 uur tot 20:00 uur. Maar we zijn ook bereid de reparatie later op de avond of in het weekend uit te voeren. Wel geldt er dan een speciaal spoedtarief.

De kosten

Een witgoed reparatie bij Directvakman kost € 69,- inclusief voorrijkosten, storingsdiagnose en 15 minuten arbeid. Ieder kwartier dat daarbij komt kost € 19,50. In vrijwel alle gevallen lossen we de storing binnen 30 minuten op. 

Is de monteur langs geweest en heeft u een opmerking over de wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, droger reparatie, vriezer reparatie, oven reparatie of koelkast reparatie? Neem dan contact op met de klachtenlijn: 06 - 38 37 85 71. U wordt zo snel mogelijk geholpen. 

spoed-reparaties-directvakman.jpg
Scroll naar boven