Home ›› Wasmachine Reparatie Rotterdam

Snelle wasmachine reparatie Rotterdam

Problemen met uw wasmachine wilt u snel opgelost hebben. De monteurs van Directvakman verzorgen snel en vakkundig wasmachine reparatie Rotterdam. In de hele stad kunnen we u helpen, van Hillegersberg-Schiebroek tot Charlois en van Delfshaven tot Prins Alexander. We repareren wasmachines, drogers, ovens en vaatwassers van alle merken.

Ook al gebruikt u de wasmachine dagelijks of niet, een storing of lekkende wasmachine komt nooit gelegen. De wasmand met vuile was wordt steeds voller en voller. Binnen 24 uur voert een van de monteurs van Directvakman de wasmachine reparatie in Rotterdam en omgeving uit. We kunnen meestal direct aan de slag, omdat we vaak de juiste onderdelen op voorraad en bij ons hebben. Wij werken alleen met de beste onderdelen. Gaat het nieuwe onderdeel toch binnen 6 maanden kapot? Dan krijgt u een nieuw onderdeel.

wasmachine met was wasmachine reparatie rotterdam
Meld uw storing

Wasmachine reparatie Rotterdam

Bij problemen met uw wasmachine is het niet verstandig zelf te gaan sleutelen als u niet weet waar u naar moet zoeken. Het kost u veel tijd en de kans is er dat het probleem erger wordt. Een witgoed monteur van Directvakman kan vrijwel ieder witgoed defect binnen een half uur oplossen. Bel voor een wasmachine reparatie Rotterdam 06 – 43 44 20 81 (bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur) of vul ons storingsformulier in. Binnen 24 uur doet uw wasmachine het weer.

Directvakman heeft meer dan tien jaar ervaring met het repareren van witgoed, zoals drogers, koelkasten, ovens, vaatwassers en wasmachines. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hoe nieuw de wasmachine ook is, wij weten hoe deze werkt. Hoe ingewikkeld de storing of het probleem ook is, wij verhelpen het. Wij verzorgen wasmachine reparatie Rotterdam voor alle merken wasmachines, zoals onder andere AEG, Bosch, Haier, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

Wasmaschine reparatie rotterdam wasmaschine
Meld uw storing

Ons werkgebied

Onze monteurs werken overal in Rotterdam en omgeving. Regelmatig zijn we voor een wasmachine reparatie Rotterdam ergens in Rotterdam te vinden. Het maakt niet uit of de wasmachine in het centrum van Rotterdam of in Noord of bij de Kop van Zuid staat. Een reparatie kost bij Directvakman standaard € 69,- inclusief voorrijkosten, storingsdiagnose en de eerste 15 minuten arbeid. Ieder kwartier dat daarbij komt kost € 19,50. In vrijwel alle gevallen lossen we de storing binnen een half uur op. Ook in de Rotterdamse wijken kunt u gebruik maken van onze monteurs. Van Hillegersberg-Schiebroek tot Charlois en van Kralingen-Crooswijk tot IJsselmonde.

Wasmachine reparatie Rotterdam met spoed

Wij zijn ook bereid een wasmachine reparatie in Rotterdam buiten onze reguliere werktijden van 08:00 tot 20:00 uur uit te voeren. Voor later op de avond of het weekend geldt wel een speciaal spoedtarief.

Heeft u op dit moment een witgoed monteur nodig? Neem vooral contact op via 06 - 43 44 20 81 (bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur). Zijn we even niet bereikbaar? Via WhatsApp, het storingsformulier en e-mail kunt u altijd een storing melden of een afspraak maken voor een wasmachine reparatie Rotterdam. Binnen 10 minuten staan we u te woord. 

Meld uw storing

Soort apparaat:
Merk:
Type nummer:
Scroll naar boven