• 24/7 bereikbaar
  • Binnen 24 uur op locatie
  • Gespecialiseerd in alle merken
  • Snelle reparatie

Over Directvakman.nl

Als u kiest voor Directvakman, kiest u voor meer dan 10 jaar ervaring! Elke dag weer staan onze witgoed monteurs voor iedereen klaar om reparaties uit te voeren. Dit doen wij snel en vakkundig. Vrijwel altijd hebben wij binnen een half uur het defect opgelost. En in 99 procent van de gevallen gaat de reparatie in één keer goed.

Passie voor reparatie

Directvakman is ontstaan vanuit passie. Onze witgoed monteurs hebben plezier in het repareren van witgoed én het contact met onze klanten. Een tevreden glimlach van een klant maakt onze hele dag goed. Daar doen we het voor! 

Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, merken en technieken op gebied van witgoed. Hoe nieuw uw wasmachine, droger, oven of vaatwasser ook is, wij weten precies hoe deze werkt. Ook hebben we vrijwel altijd de juiste onderdelen op voorraad en bij ons, zodat we meteen aan de slag kunnen.

Meld uw storingAanmelden als vakman

over-ons-directvakman.jpg
witgoed-monteur-rotterdam-directvakman.jpg

Witgoed monteur Rotterdam

Directvakman bevindt zich in Rotterdam. Voor een witgoed monteur in Rotterdam bent u bij ons dus aan het goede adres. Maar wij werken ook in Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden, Gouda, Rijswijk, Zoetermeer, Leiden, Alpen aan den Rijn, Zevenhuizen, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en de rest van Zuid-Holland. 

Direct een witgoed monteur aan de lijn

Als u ons belt krijgt u meteen een witgoed monteur aan de lijn. U heeft dus direct contact met de juiste persoon. Dat is wel zo fijn. U legt het probleem aan hem voor en binnen 24 uur is er een monteur bij u op locatie voor de reparatie. 

Wij zijn van 08:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar via dit nummer: 06 - 43 44 20 81. U kunt via WhatsApp en het storingsformulier 24/7 een storing melden of een afspraak maken. Voor spoedreparaties zijn wij ook beschikbaar. 

 Storing melden of afspraak maken? 

Dat kan 24 uur per dag 7 dagen in de week!

Bel direct: 06 - 43 44 20 81
Scroll naar boven